Coaching helpt je jouw werkprestaties te verbeteren. Het accent kan daarbij gelegd worden op jouw persoonlijke of jouw vakmatige doelen of een combinatie van beide. Coaching is ook een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij ik je op interactieve wijze aanzet tot effectief gedrag.

Coaching helpt je als je de volgende wensen hebt:

  • Ik wil weer plezier en ‘zin’ in mijn werk krijgen
  • Ik zoek meer balans tussen mijn werk en privéleven
  • Ik twijfel of mijn werk nog wel bij mij past
  • Ik wil beter leren omgaan met de werkdruk
  • Ik heb een burn-out gehad en wil een plan van aanpak maken (om weer te starten met mijn werk)
  • Ik wil een betere samenwerking met mijn collega’s en/of leidinggevende
  • Ik wil meer inzicht in mijn kwaliteiten, werkstijl, leiderschap en teamrol om deze zo optimaal mogelijk in te zetten


Werkwijze
Het coachingstraject bestaat uit een aantal van tevoren afgesproken bijeenkomsten. De coach, de gecoachte en eventueel de opdrachtgever bespreken vooraf aan welke aspecten van het functioneren zal worden gewerkt. Er kan gebruik worden gemaakt van gerichte opdrachten en observaties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen

Ik ben geregistreerd Registercoach bij de LVSC (Landelijke vereniging voor supervisie en coaching).

Mijn hele leven liep ik al tegen een aantal dingen aan, door in een nieuwe werkomgeving terecht te komen werd ik nog sterker met mijn werkpunten geconfronteerd. Ik heb met Nico op een rijtje gezet welke punten als eerste aangepakt zouden moeten worden. Hier zijn wij mee aan de gang gegaan. Wat mij in zijn coaching hielp was zijn no-nonsens instelling. Dingen moeten praktisch en toepasbaar zijn in de praktijk. Ook dat coaching geen therapie is, maar meer om je inzicht te geven hoe dingen bij je werken. En wat jijzelf kan doen om het heft in handen te nemen. Aan die handvatten heb ik nog steeds veel. Ik denk ook dat dat de kracht is van een goede coaching: inzicht geven en dit omzetten in actie. Ik zou je aanraden met Nico deze ontdekkingsreis te maken. Het klinkt zweverig, maar hij zet je aan om zicht te krijgen op je kwaliteiten en valkuilen. Hier heb je wat aan in je werk en privé.

Wanda, docent speciaal onderwijs.